Louise Lagerling

Parterapi i Östermalm

Parterapi är den psykoterapi där jag använder all min kliniska erfarenhet och strävar efter att arbeta med par. Det kommer att hjälpa människor som ägnar sig åt romantiska relationer att få insikt i sin relation, lösa sina konflikter och förbättra sin relation genom att använda en mängd olika terapeutiska interventioner. I denna session tar jag upp frågor som rör föräldraskap, pengar, svärföräldrar, otrohet, spelande, infertilitet, känslomässig distans, substansanvändning, kroniska hälsoproblem och frekventa konflikter. Om ditt nuvarande förhållande är skakigt och du funderar på att ta en skilsmässa kan parrådgivning vara en lösning för att rädda ditt sjunkande äktenskap. Tyvärr försöker många par gå i terapi när betydande skador redan har uppstått. Rådgivning kan vara ett meningsfullt sätt att återställa grunden för ert äktenskap och klargöra om skilsmässa är ett lämpligt beslut.

Parterapi och rådgivning på Östermalm

Boka Terapi idag

Befinner du dig i en kris, känner hopplöshet eller vill ge dig själv en ny start? Då kan psykoterapi vara något för dig. Jag tar emot personer från alla åldersgrupper med varierande problematik.

Jag erbjuder en kombination av KBT och modern psykodynamisk psykoterapi för att både kunna hjälpa dig att förstå din historia och hur den har präglat dig samt ge dig konkreta verktyg för att komma igång med att förändra och förbättra ditt liv.