Louise Lagerling

Psykoterapi i Boo

Psykoterapi i Boo | Psykolog Terapeut i Boo

Psykoterapi i Boo

Louise Lagerling erbjuder psykoterapitjänster i Boo som syftar till att möta det växande behovet av psykiskt stöd i vårt samhälle. Depression, stress, ångest och trauma är bara några av de många hälsoutmaningar som kan påverka ens liv avsevärt. Våra erfarna terapeuter erbjuder en rad evidensbaserade terapier för att hjälpa klienter att övervinna dessa problem.

Vi tillhandahåller en säker och konfidentiell miljö där man kan dela sina känslor och erfarenheter utan några bekymmer eller dömande. Vi får insikt i våra patienters tankar och beteenden och utvecklar hanteringsmekanismer för att skapa positiva förändringar.

Vanliga frågor

Det fungerar genom att tillhandahålla ett säkert och stödjande utrymme för individer att utforska sina tankar, känslor och beteenden. Detta hjälper terapeuten att identifiera mönster och utveckla nya coping-färdigheter för att hjälpa individen.

Psykoterapi kan hjälpa till att ta itu med olika problem, inklusive ångest, depression, trauma, relationsproblem och självkänslasproblem.